Bezoek ons op Packcontact 2019

04 Maart 2019

 

25/4/2019 - Huis van de Voeding, Roeselare

Nieuwe wetgeving, druk vanuit ketenpartners en consumentenorganisaties dwingt zowel de voedings- als verpakkingsindustrie om constant te innoveren. Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar oplossingen voor uw nieuwe verpakkingsuitdagingen? Wenst u alles te weten te komen over de meest recente innovaties en legt u liefst eenvoudig en snel contact met de aanbieders van deze ontwikkelingen?

Uniek netwerk- en kennisevent

Packcontact 2019, het netwerkevent voor verpakkingsspecialisten en voedingsbedrijven, biedt u de ultieme mogelijkheid om dit alles te combineren op één namiddag! U mag een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten toegespitst op het centrale thema van circulaire verpakkingseconomie verwachten.

Lezingen en experts

  • Liesje De Schamphelaire van Fevia brengt de uitdagingen voor voedingsverpakkingen in kaart en blikt vooruit naar mogelijkheden.
  • Filip Vangeel van Val-i-pac, brengt onder andere de case rond recyclage van palletwikkelfolie.
  • Ontdek in primeur een innovatieve, ecologische en efficiënte reinigingsoplossing voor de voedings- en verpakkingssector van Christophe Coen van Cold Jet.
  • Charlotte Beirnaert, verantwoordelijke verpakkingen bij Lidl vertelt over de shift naar duurzame verpakking met aandacht voor optimale materiaalkeuze en reductie van plastic.
  • Laurent Vanmechelen van ANL Plastics en Bram Bamps van VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt) lichten de evoluties in de peelmechanismen toe.

Exposanten en innovaties:

Meer dan 25 verpakkingsbedrijven zijn aanwezig:

Packcontact is een initiatief van Fabrieken voor de Toekomst in samenwerking met Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt), Alimento, PlastIQ, Flanders' Food, Fevia en TUA West. Fabrieken voor de Toekomst zorgt voor een hechte samenwerking tussen bedrijfswereld, kennisinstellingen en overheid.

 

Praktische info

Alle praktische informatie is terug te vinden op de website: www.packcontact.be.

 

Contact

Praktische vragen
Katelijne Vancleemput, stafmedewerker Voeding
Fabrieken voor de Toekomst
katelijne.vancleemput@pomwvl.be
T 051 75 02 24

Inhoudelijke vragen
Pieter Vancoillie, Coördinator Voeding
Fabrieken voor de Toekomst
pieter.vancoillie@pomwvl.be
T 051 75 02 21

 

Locatie

Huis van de Voeding
Spanjestraat 141
B-8800 Roeselare

Routebeschrijving

 

Schrijf meteen in!
of

lees er meer over op de website van Packcontact 2019

 

Download hier de flyer