OPEN BEDRIJVENDAG 2019


Op zondag 6 oktober was er de jaarlijkse open bedrijvendag. Een enclave ploeg van Westlandia monteerde fietsen bij onze klant MINERVA in Ieper. Er kwamen niet minder dan 2000 bezoekers voorbij aan onze werkpost waar iedereen kennis kon maken met de montage mogelijkheden van onze medewerkers. Enkele sfeerbeelden :

 

 

 

UITBREIDING MACHINEPARK IN AFDELING VERSPANING

 

Westlandia investeert verder in de afdeling verspaning door aankoop van 2 nieuwe performante machines. Een CNC draaibank MAZAK met 2 revolverkoppen en 2 spillen van de nieuwste generatie en een Mecal CNC bewerkingscenter met 5 assen geschikt voor freeswerk op 5 zijden. Contacteer gerust onze commerciële afdeling voor meer info.

 

 

 

ARBEIDSZORG

 

Eind 2018 zijn wij gestart met een project (Aan-Zet) rond activerende arbeidszorg. Hiermee hopen we nog meer personen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen via een stage. Nog geen jaar later zijn er reeds 25 kandidaten gestart met een langdurige stage waarvan er nog 12 in hun traject zitten op diverse afdelingen. Ondertussen kregen 4 andere personen reeds een contract bij Westlandia voor betaalde arbeid. We blijven dus inzetten op het geven van kansen op tewerkstelling voor kwetsbare groepen in samenwerking met GTB (VDAB).