Sterk op maat

Westlandia is een professioneel maatwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden een brede waaier aan diensten, gegroepeerd onder zeven business units: metaal, elektromontage, assemblage en verpakking, groenzorg, werken bij u , schoonmaak en circulair.

 

Met ons motto ‘sterk op maat’ willen we zowel onze klanten als onze medewerkers aanspreken:

 

  • Op maat van de klant: Meedenken met de klant zit in het Westlandia-DNA. We analyseren uw projecteisen en de weg die uw product moet afleggen en bekijken hoe we u maximaal kunnen ontzorgen. Dankzij de professionele service van Westlandia kan uw onderneming zich maximaal focussen op zijn core business.
  • Op maat van onze medewerkers: Onze organisatie heeft tot doel alles te doen om de integratie te bevorderen van personen met een arbeidsbeperking. Dat doen we door het aanbieden van duurzame tewerkstelling op maat.

 

Digitalisering: sneller en efficiënter

 

Westlandia investeerde de laatste jaren intensief in digitalisering. Zo kunnen we nog hechter en professioneler samenwerken met onze klanten. Bovendien kunnen we de tewerkstellingskansen van onze medewerkers nog meer optimaliseren. Een nieuw ERP-systeem, warehouse management systeem, en elektronisch documentenbeheer: het zijn maar enkele voorbeelden van digitalisering die de performantie van Westlandia verhogen. En dat levert u alleen maar voordelen op:

 

  • Kortere doorlooptijden
  • Hogere kwaliteit
  • Betere communicatie
  • Minder kopzorgen

 

Duurzaamheid

 

Duurzaamheid mag dan wel een modewoord zijn, maar bij Westlandia vertalen we dit in concrete realisaties. Zo slagen we erin om dankzij energiezuinige voorzieningen (zonnepanelen, relighting, regenwatergebruik) onze ecologische voetafdruk gevoelig in te krimpen. Elektrische fietsen en wagens maken groen transport tussen onze sites mogelijk.

 

Ontdek nog meer over Westlandia