Getuigenissen

Fomeco
Fomeco Angelique Matton Aankoop Fomeco

Service, kwaliteit en flexibiliteit zijn maar enkele van de sleutelwoorden waarvoor Westlandia staat. Dat zij dit combineren met het sociale aspect en op die manier de mens centraal zetten verdient enkel respect!

Ysco Dirk Verhelle Manager productie Ysco

Enclaves hebben na verloop van tijd een hechte band met het bedrijf waar ze werken. Bij het afscheid in Stockhabo-Moeskroen waren er traantjes bij de mensen van WESTLANDIA maar ook van de mensen van Stockhabo.

Greenyard frozen Langemark Bjorn Eeckhout Productiemanager

Na positieve feedback van onze Greenyard frozen vestiging in Westrozebeke hebben we enkele jaren terug beslist om het tuinonderhoud + herstel van houten kisten uit te besteden aan Westlandia. Tot op heden kunnen we unaniem alleen maar concluderen dat dit de juiste beslissing was. Kwaliteit en efficiëntie bleven intact en wederzijds respect werd behouden.

Marelec Food Technologies Klaas Ghyselbrecht Verantwoordelijke interne logistiek

Westlandia is voor Marelec een leverancier die het mee helpt mogelijk te maken de stock optimaal te houden om zo een grote flexibiliteit te behouden in het produceren van hoogtechnologische machines.   Het persoonlijk contact dat  we onderhouden met de verschillende afdelingen in Westlandia verloopt steeds vlot.  Gezien de jarenlange vertrouwensrelatie kan gesteld worden dat we Westlandia een zeer betrouwbare en aangename partner vinden om mee samen te werken.

Abdij Sint-Sixtus vzw br. Paul Rom Econoom

De mensen van Westlandia zijn voor onze abdij als goede medewerkers waarop we kunnen rekenen

Stad Poperinge Christof Dejaegher Burgemeester

Het is een plezier om met de mensen van Westlandia samen te werken. Ze onderzoeken minutieus elke vraag en werken hun opdrachten vlot af.  Ook de communicatie over de opdracht gaat snel over en weer.

Stas Nico Wullaert Procurement

Samenwerken met Westlandia is echt TOP.

Correct en betrouwbaar dankzij hun oprechte menselijke bezieling.

Valcke Prefab Beton Johanna D'haene Commercieel bediende

Dankzij de aangename werkkrachten van Westlandia geniet Valcke Prefab Beton wekelijks van frisse en schoon onderhouden kantoren.  Ook in de fabriek kunnen we rekenen op hun prima hulp bij de schoonmaak van bekistingen. De jarenlange samenwerking verloopt nog altijd vlot en dit steeds met de nodige professionaliteit.

De Backer Pallets Patrick Cappoen Managing Director PGS Group

Sinds vele jaren doen wij een beroep op een vaste ploeg medewerkers van Westlandia tot onze algemene tevredenheid.

Brustor NV Hendrik Debergh Purchasing manager

Brustor NV is een jonge en dynamische KMO, gespecialiseerd in hoogwaardige buitenzonneweringen en Outdoor Living terrasoverkappingen. De productieeenheden van Geluwe en Gullegem produceren met de gewaardeerde assistentie van Westlandia jaarlijks vele duizenden duurzame en innoverende producten die hun weg vinden naar vele trouwe klanten in Europa en verder.